Service Updates

Dit topic dient voor korte updates en berichtgeving waarvoor wij geen email updates willen uitsturen i.v.m. spam.

Ook te volgen via Telegram

1 Like

We zijn op de hoogte van de Gold accounts die in de wacht staan voor activering. Aan dit probleem wordt gewerkt. Het is niet nodig meerdere tickets te openen. Je account wordt z.s.m. geactiveerd.

EDIT: alle accounts zijn geactiveerd.

1 Like

We zien veel Formuler klanten die het verkeerde MAC adres doorgeven.

Formuler MAC adressen, geef het MAC adres door dat met 00:1A:79 of 00:1B:79 begint, niet 00:1E:B8 - je krijgt dan geen verbinding.

1 Like

Update Gold storing 23-25 juni

Vele klanten hebben gemerkt dat het VOD aanbod wat minder is dan gebruikelijk. Binnen korte termijn komen alle titels weer terug, dit heeft te maken met een servermigratie.

Zie dit bericht voor de meest recente berichtgeving omtrent Gold en informatie omtrent backup account.

Het klantportaal is tijdelijk niet bereikbaar. We verwachten dat deze maandag weer bereikbaar is.

EDIT: het klantportaal is weer bereikbaar. Excuses voor het ongemak.

Graag aandacht voor de Extra Nieuwsbrief | Augustus 2021.

Extra aanvulling: VOD accounts verkopen wij niet meer en zullen we naar waarschijnlijkheid ook niet meer gaan aanbieden.

Plex blijft beschikbaar voor de VOD liefhebbers. Houd er wel rekening mee, hoewel Plex al bijna een jaar probleemloos draait, is ook voor deze dienst mogelijk om abrupt gestopt te worden. Plex wordt sowieso enkel per 1/3 maanden verkocht dus de gevolgen hiervan zullen minimaal zijn. So far so good, verwachten we hiermee geen problemen.

Afgelopen dagen was ons klantportaal slecht bereikbaar en was het wellicht onmogelijk te bestellen of andere acties uit te voeren. Dit probleem is nu verholpen.

1 Like

Een belangrijk bericht over “verlengingen”, gericht op MAC accounts. Graag even in acht nemen en rekening mee houden.

https://iptvboard.org/t/connection-issues-lightning-metal/5437/55?u=blackiptv

Lightning: IVM instabiliteit met HBR kanalen wordt vandaag noodzakelijk onderhoud uitgevoerd. Het kan zijn dat niet alle HBR kanalen zullen werken - schakel in dat geval over naar LBR.

Plex: bug met het aanmaken van uitnodigingen - de developer is op de hoogte, zodra dit probleem is opgelost ontvangt iedereen alsnog zijn/haar trial of betaald account.

We hebben het probleem met Plex accounts gevonden. Als er momenteel een probleem met je account is, open even een ticket. Alle recente trials en betaalde accounts zouden een invite moeten hebben ontvangen in hun mailbox.

1 Like

Wellicht interessant: Black Friday deals bij Plex & NordVPN.

Als je een betaling hebt gedaan via Skrill, en deze heeft de status: Failed - probeer het dan even opnieuw.

Als je een betaling hebt gedaan die succesvol is in Skrill, graag even een ticket openen met je transactie hash. We hebben onze wallets gewisseld in de betaalmethode, dus lopende betalingen moeten wij handmatig matchen. Hoe vind ik de transactie hash van mijn Skrill Bitcoin opname?

Korte tip voor WK-kijkers: onderaan in de HBR lijst: NPO1 UHD

Excuses voor eventuele onderbrekingen met Plex. We hadden zojuist een kritisch probleem geconstateerd en dit is zojuist opgelost. Desondanks, een fijne tweede kerstdag gewenst!

Lightning downtime 23-feb: volg hier de updates

Lightning downtime 24-feb: volg hier de updates

Lightning downtime 24-feb: volg hier de updates