MyTVOnline (en andere STB devices) met M3U instellen (Xtream API)

Xtream API Login

Je kunt apps als MyTVOnline (MTO) ook gebruiken met een M3U link. Werkt zowel met MTO1 als MTO2, en elke andere app die XTREAM API login ondersteunt (Tivimate, Smarters IPTV, GSE IPTV), tevens boxjes als Formuler, Qsmarter, TVIP en elke andere STB ontvanger.

:rotating_light: We adviseren deze methode vanwege veiligheidsredenen, omdat MAC adressen gespoofed kunnen worden. Een MAC emulator kan elk MAC adres simuleren en gebruik maken van jouw persoonlijke account. Een M3U account is vele malen veiliger.

Hoe in te loggen met XC API

Dit is bijna hetzelfde als portal, alleen je hoeft niet het MAC adres door je provider te laten activeren. Dit komt omdat je jezelf autoriseert door middel van een geldige username en password (die uit je M3U link).

Je provider of reseller geeft je de volgende informatie, server: http://voorbeeld.com:80/, username: user1234 and password: pass1234.

In je portal instellingen geef je de volgende gegevens in:

Portal Nickname (example): Provider nickname
Portal/Server URL: http://voorbeeld.com
Is the login required? : Yes
Username : user1234
Password : pass1234

In elke app die Xtream API login ondersteunt, bestaat de login combinatie uit de server (http://voorbeeld.com:80/), je M3U gebruikersnaam, en wachtwoord.

Lukt het met http://voorbeeld.com niet?
Probeer dan http://voorbeeld.com:80/ of http://voorbeeld.com:80/c in te voeren als server/portal URL.

Dezelfde gegevens worden gebruikt om in te loggen op andere apps, bijvoorbeeld TiviMate

1 Like

Ik heb nu de M3U link gebruikt in MY TV van maxytec.
Na even zoeken gaat het scherm op zwart. Het is absoluut de juiste link, en als ik die bewust fout invul, dan krijg ik ook een foutmelding.
Waar kan het aan liggen dat het beeld op zwart gaat?

(Smarters iptv werkt wel gewoon trouwens)

Als smarters werkt moet het volgens de methode hierboven beschreven ook werken, je maakt dan toch ergens een tikfoutje…

Ik heb nogmaals alles opnieuw ingevoerd, en zelfde verhaal.
De pagina gaat weer op zwart. Vul ik bewust een verkeerde code in, dan krijg ik ook een melding van de verkeerd ingevoerde code. Nu dus niet, het lijkt te openen en blijft dan op zwart staan.

Hoe ik teruglees lijkt het probleem bij de maxytec applicatie te zitten, aangezien je zelf weet dat je account werkt in Smarters IPTV.

In de mytv applicatie zijn weinig instellingen… het is inloggen en beeld.

Dat vermoed ik ook. En ik laat het er dan ook maar bij zitten. Ik kan kijken, en via welke weg dat is, is niet eens zo interessant.
Ik probeer de Tivimate 1 deze dagen nog uit, en als dat niet gebruiksvriendelijker en/of een beter beeld heeft, dan is de Smarters ook goed.
In ieder geval bedankt voor de antwoorden.

2 Likes

Vergeet je niet af te melden op de 1 uitloggen als je een ander proggie gaat testen daar gaat het vaak fout flikkert je beeld even maar blokt het andere proggie je . Testen is leuk fun alleen niet tijdens live evenementen hehe

2 Likes