NIEUW: Betalen met iDEAL zonder crypto wallet

Goed nieuws - we hebben een makkelijke manier gevonden voor klanten om snel en gemakkelijk via iDEAL te betalen - zonder dat je een crypto wallet hoeft aan te maken of Bitcoin hoeft te kopen. Je stort EURO met iDEAL en stuurt via Skrill het te betalen bedrag naar het Bitcoin adres dat je bij het afrekenen in Worldbilling te zien krijgt.

Tips vooraf :bulb:

 • Minimale opname = €20
 • Aanbevolen storting: €25
 • Het gehele proces duurt 10-15 minuten voor de eerste keer, en 5 minuten voor elke toekomstige betaling.

Live demo video

Beknopte instructie :fast_forward:

Voor degene die geen stap-voor-stap instructies nodig hebben een korte versie van deze methode. Zorg dat je Skrill account geverifieerd is. Stort met iDEAL minimaal €22 op je account. Ga naar Withdraw > Crypto en selecteer tijdens het bestellen van je IPTV account de betaalmethode Bitcoin [BTC]. Plak in Skrill het BTC adres dat je ziet op het betaalscherm in Worldbilling, je factuur bedrag en verstuur de betaling. Binnen enkele minuten is je account geactiveerd.

Stap-voor-stap instructie :open_book:

Voorbereiding

 1. Maak gratis een account aan bij Skrill

Wil je een maand kopen? Lees dan hier.

 1. Stort via iDEAL iets meer krediet dan benodigd voor je aankoop, de minimale opname via crypto is €20 + een transactie fee van ongeveer €0,50, dus stort minimaal 22 EUR. Voor een account van 3 maanden, raden we aan minimaal €27 te storten.

 2. Verifieer je account, doe dit via de Skrill app op je smartphone. Dit duurt ongeveer 5 minuten.

Wacht tot je een mail van Skrill ontvangt met de melding dat je geverifieerd bent.

Je account bestellen

 1. We raden aan nu verder te gaan via je PC, maar ook via je smartphone kun je verder.

TIP voor de volgende stap: de methode Bitcoin [BTC] is aanbevolen, deze is sneller omdat je via deze methode niet hoeft te wachten op bevestiging van je transactie - verder zijn de stappen exact hetzelfde, alleen ziet het er net iets anders uit.**

 1. Bestel je gewenste pakket via ons klantenportaal en selecteer “Bitcoin [BTC]” of “Crypto [Altcoins]” als betaalmethode.

 1. Je wordt nu doorverwezen naar het betaalscherm.

Je account betalen

 1. Ga vervolgens naar Skrill en klik op Withdraw > Crypto wallet (of klik hier voor een rechtstreekse link).
  LET OP: Je hoeft GEEN BTC te kopen via Skrill - om Bitcoin op te nemen laat je je balans in EURO staan.

Skrill brengt 2% fee in rekening voor de opname, €25 wordt dus €25,50. Als dit je niet lekker zit, nemen wij deze voor rekening, je dient deze 2% dan wel zelf te berekenen over je oorspronkelijke factuurbedrag.

 • Voor een pakket van 3 maanden, vul je €24,50 in.
 • Voor een pakket van 6 maanden, vul je €44,00 in.
 1. In het “Enter address” veld, plak je het BTC adres dat je op het betaalscherm ziet (klik op het adres om te kopiëren en plak met CTRL + V of rechtermuis > plakken). Als je 3 maanden bestelt, vul je bij “Enter amount” €24,50 in.

 1. Druk nu op “Next” en vervolgens “Confirm” en voer je (bij stap 1) aangemaakte pincode in om te betaling af te ronden. Binnen ongeveer 5 minuten is de betaling verwerkt en wordt je account geactiveerd. Waar vind ik mijn accountgegevens?

Ik wil een maand kopen, kan dit ook?

WAARSCHUWING: Als je via de Skrill methode krediet hebt toegevoegd aan je worldbilling account, en besluit om toch niet verder te gaan na je eerste maand, kunnen we je krediet niet refunden - tenzij je een eigen Bitcoin adres hebt (bijvoorbeeld via BitPay of Exodus aangemaakt als beschreven in de originele Bitcoin handleiding).

Jazeker, je kunt krediet toevoegen aan je worldbilling account en hiermee je factuur voldoen. Let wel:

Ook als je een maand wilt kopen, dien je €22 te storten. Je kunt dan krediet toevoegen aan je Worldbilling account en hiermee een maand kopen. Je houdt dan ongeveer €10 krediet over in je Worldbilling account.

Na 10 minuten is mijn transactie nog niet verwerkt, wat nu?

Het komt wel eens voor dat dit wat langer duurt dan normaal, Skrill houdt de fees standaard zo laag mogelijk waardoor het soms iets langer duurt. Als je de status wilt weten, hebben we een FAQ artikel geplaatst met de stappen om dit te doen.

Ik heb nog vragen

Stel al je vragen gerelateerd aan betalen met crypto in Bitcoin/Cryptocurrency - Vraag, antwoord, tips & ervaringen of open een ticket voor persoonlijke hulp.

1 Like

Omdat dit een FAQ artikel is zijn reacties gesloten. Stel al je vragen gerelateerd aan betalen met crypto in Bitcoin/Cryptocurrency - Vraag, antwoord, tips & ervaringen of open een ticket voor persoonlijke hulp.