Betalen met iDEAL zonder crypto wallet [Skrill]

:warning: Gewijzigd beleid per November 2023

Het is ons opgevallen dat Skrill over 25 EUR in sommige gevallen tot wel 15 EUR inhoudt aan BTC netwerk fees (bovenop de standaard fee & zonder kennisgeving!) waardoor op de factuur maar 10 EUR wordt verwerkt. Tot op heden hebben we altijd deze betalingen gedekt voor onze klanten.

:rotating_light: Per 2023-11-13T23:00:00Z stoppen we met het dekken van deze verschillen - volg onze vernieuwde handleiding en gebruik bijv. Exodus wallet om je crypto te bewaren.

:closed_book: Nieuwe 2024 Crypto handleiding > start hier


:warning: Als je na bovenstaande alsnog via Skrill wilt betalen, klik hieronder om te handleiding uit te klappen.

Skrill handleiding bekijken

Vooraf

Via Skrill kun je snel en gemakkelijk via iDEAL te betalen - zonder dat je een crypto wallet hoeft aan te maken of Bitcoin hoeft te kopen. Je stort EURO met iDEAL en stuurt via Skrill het te betalen bedrag naar het Bitcoin adres dat je bij het afrekenen in Worldbilling te zien krijgt.

 • Minimale opname = €20
 • Aanbevolen storting: €25
 • Het gehele proces duurt 10-15 minuten voor de eerste keer, en 5 minuten voor elke toekomstige betaling.

Live demo video

https://vimeo.com/750808017

Beknopte instructie :fast_forward:

Voor degene die geen stap-voor-stap instructies nodig hebben een korte versie van deze methode.

 1. Zorg dat je Skrill account geverifieerd is.
 2. Stort met iDEAL minimaal €22 op je account.
 3. Ga naar Transfer/Withdraw > Crypto en selecteer tijdens het bestellen van je IPTV account de betaalmethode Crypto [BTC].
 4. Plak in Skrill het BTC adres dat je ziet op het betaalscherm in Worldbilling, je factuur bedrag en verstuur de betaling.
 5. Binnen enkele minuten is je account geactiveerd.

Stap-voor-stap instructie :open_book:

Voorbereiding

 1. Maak gratis een account aan bij Skrill

Wil je een maand kopen? Lees dan eerst hier.

 1. Stort via iDEAL iets meer krediet dan benodigd voor je aankoop, de minimale opname via crypto is €20 + een transactie fee van ongeveer €0,50, dus stort minimaal 22 EUR. Voor een account van 3 maanden, raden we aan minimaal €27 te storten.

 2. Verifieer je account, doe dit via de Skrill app op je smartphone. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Wacht tot je een mail van Skrill ontvangt met de melding dat je geverifieerd bent.

Je account bestellen

 1. We raden aan nu verder te gaan via je PC, maar ook via je smartphone kun je verder.

TIP voor de volgende stap: de methode Crypto [BTC] is aanbevolen, deze is sneller omdat je via deze methode niet hoeft te wachten op bevestiging van je transactie - verder zijn de stappen exact hetzelfde, alleen ziet het er net iets anders uit.**

 1. Bestel je gewenste pakket via ons klantenportaal en selecteer “Crypto [BTC]” of “Crypto [Altcoins]” als betaalmethode.

  Crypto [BTC]

 2. Je wordt nu doorverwezen naar het betaalscherm.

Je account betalen

 1. Ga vervolgens naar Skrill en klik op Transfer (voorheen withdraw) > Crypto wallet (of klik hier voor een rechtstreekse link).
  LET OP: Je hoeft GEEN BTC te kopen via Skrill - om Bitcoin op te nemen laat je je balans in EURO staan.

 2. In het “Enter address” veld, plak je het BTC adres dat je op het betaalscherm ziet (klik op het adres om te kopiëren en plak met CTRL + V of rechtermuis > plakken). Als je 3 maanden bestelt, vul je bij “Enter amount” €25 in.

 3. Druk nu op “Next” en vervolgens “Confirm” en voer je (bij stap 1) aangemaakte pincode in om te betaling af te ronden. Binnen ongeveer 5 minuten is de betaling verwerkt en wordt je account geactiveerd. Waar vind ik mijn accountgegevens?


Ik wil een maand kopen, kan dit ook?

Jazeker, je kunt krediet toevoegen aan je worldbilling account en hiermee je factuur voldoen. Let wel:

Ook als je een maand wilt kopen, dien je €22 te storten. Je kunt dan krediet toevoegen aan je Worldbilling account en hiermee een maand kopen. Je houdt dan ongeveer €10 krediet over in je Worldbilling account.

WAARSCHUWING: Als je via de Skrill methode krediet hebt toegevoegd aan je worldbilling account, en besluit om toch niet verder te gaan na je eerste maand, kunnen we je krediet niet refunden - tenzij je een eigen Bitcoin adres hebt (bijvoorbeeld via BitPay of Exodus aangemaakt als beschreven in de originele Bitcoin handleiding).

Na 10 minuten is mijn transactie nog niet verwerkt, wat nu?

Het komt wel eens voor dat dit wat langer duurt dan normaal, Skrill houdt de fees standaard zo laag mogelijk waardoor het soms iets langer duurt. Als je de status wilt weten, hebben we een FAQ artikel geplaatst met de stappen om dit te doen.
Mijn bitcoin betaling is nog niet verwerkt, wat nu?

Ik heb een vraag

Stel al je vragen gerelateerd aan betalen met crypto in Bitcoin/Cryptocurrency - Vraag, antwoord, tips & ervaringen of open een ticket voor persoonlijke hulp.

1 Like