Laad geen kanalen meer in

Ik ben op mijn Formular Z11 overgestapt van TiviMate naar de Mytv Online 3 app echter laad hij geen kanalen in. Als ik de kanalen update is hij even bezig, zegt dat ze geupdated zijn maar 0 kanalen binnengehaald. Terug naar TiVimate (daar had ik alles verwijderd) hetzelfde probleem. Wel verbinding, bevestigd dat alles geupdated is maar 0 kanalen binnen.

Ik heb verder nooit verbindingsproblemen oid gehad, alleen met de overstap van de ene naar de andere app is er iets misgegaan. Ik heb alles bekabeld en heb een M3U account.

100x de M3U link vergeleken met wat ik ingetypt hebt op TiviMate en MyTv online, geen verschil gevonden. Een ticket aangemaakt en op advies een download link gemaakt van de M3U bestand en op mijn Nas gezet. Vanuit mijn Formular kon ik daarna verwijzen en ja hoor, toch ergens een typfout denk ik want nu pakte TiViMate het wel.
Bij de MyTvOnline3 werkt het echter niet als ik naar de link op de Nas verwijs. Ga straks toch maar weer eens voor de 101ste keer de link vergelijken met wat ik ingetypt heb (heb er foto’s van genomen). In ieder geval met TiViMate kan ik weer verder.
Heb het M3U link toen wel met een extern keyboard op de Formular ingetypt maar het lijkt me sterk dat dat de oorzaak ik. We testen het nog wel een keer.

Ah, uit de context maak ik nu op dat je echt de optie M3U inladen gebruikt in MyTV online?

Ik raad je aan gewoon een portal toe te voegen, ook wel Xtream API:

1 Like

Ik heb het op die manier gedaan en dan werkt het inderdaad. Perfekt, dank je wel :+1: :+1:

1 Like

Dit topic is 2 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.