Bitcoin/Cryptocurrency - Vraag, antwoord, tips & ervaringen

Goedemorgen,

We raden Skrill aan omdat het voor velen klanten makkelijk is en je niet daadwerkelijk in contact komt met crypto, wat veel klanten niet willen.

Jij lijkt meer gesteld op je privacy (wij ook :grinning:) en dan zijn er uiteraard alternatieven.

Voor ons maakt het niet uit waar de bitcoin/crypto vandaan komt.

Je kunt dus via elke exchange (Bitvavo, Anycoin, Bitonic) crypto kopen, die vervolgens naar je persoonlijke wallet (bijv Exodus) te sturen en vanuit die wallet kun je ons weer betalen.

In de theorie is het enige wat je doet een x aantal BTC versturen van de ene wallet op de blockchain naar de andere wallet, of dit nou via Skrill of je eigen wallet is, maakt helemaal niet uit. Sterker nog, wij hebben totaal geen inzage in de methode die de klant gebruikt, er wordt enkel gemonitord op het adres wat je van ons ontvangt tijdens het betalen of het exacte aantal BTC binnenkomt en als dit het geval is wordt de factuur als betaald gemarkeerd.

Echter vragen exchanges ook persoonsgegevens en eigenlijk kom je daar niet omheen. Maar binnen crypto kun je wel genoeg doen om je “verkeer on de blockchain” te vervagen.

We hebben onder de tag bitcoin veel info staan, hoe kan ik met Bitcoin betalen? behandeld bijv. het extern aankopen van Bitcoin.

Bedoel je dat ze dit doen na enkele keren ons betalen via hun?