[ACTIE VEREIST] Lightning compensatie > Thunder

Goedemorgen!

De uitgifte van kortingscodes voor Thunder gaat van start.

Lees dit bericht aub in volledigheid door om misverstanden te voorkomen.

Zoals eerder besproken in Lightning [juni 2023] :warning: kan elke actieve Lightning klant gebruik maken van deze korting.

Voor de Titanium overstap, komt een apart nieuwsbericht zodra deze van start gaat, opvolgend doen we een mailing naar alle actieve Lightning klanten. Kortom we zorgen dat een ieder op de hoogte is inclusief de klant die niet op het forum meeleest.

Voorwaarden

  • Alle actieve Lightning klanten komen in aanmerking.
  • Geldigheidsduur wordt later bekend gemaakt. Maar iedereen krijgt ruim de tijd om de overstap te maken.

Betreft het compensatieplan hanteren we vaste grenzen (we kijken naar aantal dagen resterend) betreft plaatsing in een compensatiegroep, soms zullen er twijfelgevallen zijn. Zet daarom je eventueel je voorkeursgroep bij de opmerkingen.

Meer informatie

Voor onderstaande links dien je ingelogd te zijn op het forum.

Compensatie aanvragen

:warning: Vraag deze compensatie alleen aan als je naar Thunder wilt overstappen. Wil je naar het (goedkopere) Titanium, wacht dan op het volgende nieuwsbericht deze week. Je kunt één keuze maken per actieve lijn.

Je mag bestellen wanneer je dit wilt, je kunt er ook voor kiezen te wachten tot Lightning op zwart gaat.

Als klant is het proces simpel:

  1. Open een ticket via DEZE LINK

  2. Vul je username(s) in en eventuele opmerkingen (bijv. als het om 2/3CX accounts gaat o.i.d) - Wat is een M3U link/URL en waar vind ik deze?

  3. Wacht tot je van ons je kortingscode krijgt, we doen ons best binnen 24 uur te reageren.

  4. Met je kortingscode bestel je Thunder.
    4.1. Indien je recht hebt op 12 maanden, ontvang je een directe link om 12 maanden te bestellen aangezien deze momenteel niet verkocht worden aan nieuwe klanten.

  5. Thunder accounts worden direct geactiveerd. Achteraf kunnen we je username/password aanpassen naar die van je Lightning account (open hiervoor een apart ticket na bestelling van je Thunder account), echter dien je hoe dan ook de server/portal aan te passen. Tevens is gezien de ticketdruk die we zullen krijgen, het waarschijnlijk sneller om de nieuwe gegevens gewoon te gebruiken.

:question: Vragen, opmerkingen en discussie kunnen in dit topic, let op dat dit topic enkel zichtbaar is voor ingelogde gebruikers.

4 Likes