Introduceer jezelf

GSE is qua functionaliteit en werking naar onze mening de beste app die er is. Qua design wat minder, maar goed daar merk je full screen tijdens een programma of film niets van :slightly_smiling_face:

1 Like

hoi hoi,
Ik ben plover, ik heb al enkele jaren een andere provider voor IPTV. Ik heb dit voornamelijk gebruikt om regelmatig voetbal op te kijken. Ziggo is geweldig voor internationaal voetbal maar jammer genoeg zijn de Belgische zenders zoals play sport en eleven sport Belgisch voetbal echt niet oke. Ik ben aan het kijken om eventueel over te stappen naar hier Black IPTV. De Belgische en Nederlandse connectie zou een groot voordeel moeten zijn voor deze zenders. Ik kijk zelf op verschillende Shield Nvidea streamers. Voor Film/series heb ik al jaren Kodi.
Mijn eerste vraag. Kan iemand me vertellen hoe goed jullie sportzenders zijn met name Play sport en eleven pro league, ziggo en eventuele UK sortzenders. En hoe goed is de EPG van deze zenders.
Groetjes en hopelijk tot snel

1 Like

Hoi, introductie. van mij
marcel ben lid van iptvboard al een jaartje lid van
Ben tevreden over de iptvboard sinds kort ook de forum gevonden

1 Like

Ik heb een Amiko A6N Max besteld en krijg deze morgen in huis. Is dit een goed aparaat? Ben nieuw met IPTV en wil graag jullie mening hierover. Als ik deze morgen binnenkrijg, zou ik graag een maand abbo willen nemen om te testen. Hoelang duurt het voordat ik dat binnenkrijg na betaling?

Welkom! Na betaling is een test in de meeste gevallen direct actief. Het apparaat is een prima apparaat, Amiko en Qsmarter raden wij al langer aan aan onze klanten.

Hallo allemaal,
Ik ben Erwin en bezit sinds twee weken een Maxytec Phoenix pro 8k UHD
Eerst heeft het ongeveer tien dagen geduurd voordat ik per ongeluk op de 0 toetsen zat te drukken en kastje opstarte en my tv, youtube, Chrome en de rest in beeld kwam.
Sindsdien ben ik nog niet veel verder gekomen.
Ik klik nu al drie dagen in een rondje door de vragen en antwoorden, maar kan nergens een how to vinden.
Is er iemand die mij stap voor stap kan uitleggen wat te doen, en hoe te doen?

En hoelang duurt het gemiddeld dat een ticket wordt beantwoord? Mijn vraag van vanochtend negen uur is nog steeds niet beantwoord.

Alvast bedankt voor de eventuele antwoorden. Groeten.

Welkom!

Op jouw apparaat adviseer ik TiviMate, de handleiding vind je door op de volgende link te klikken: TiviMate instellen voor IPTV (Android box-only)

We streven ernaar tickets binnen 24 uur te beantwoorden, maar uiterlijk 48 uur.

Ah, bedankt.
Ik heb voor nu Smarters iptv gebruikt. Dan ga ik Tivimate ook nog eens proberen.
Maar wat is er mis met My tv wat voor geïnstalleerd is. Is de kwaliteit slecht, werkt het niet, of nog wat anders? (ik heb ook geen idee hoe ik die zou kunnen opstarten)

Maxytec heeft inderdaad ook MyTV standaard, ook die kun je proberen met je M3U link: MyTVOnline met M3U instellen (Xtream API)

hoi. ik ben lotje. Sinds een week in bezit van een iptv box de( qsmarter galaxy se) en werkt prima. Ben nu op zoek naar playlisten om kijken hoe alles werkt. gr lotje

1 Like

Hey iedereen,

Ben Björn uit Aalst
Heb een Formuler Z Alpha
We kijken vooral crime-series

Hoi! Ik ben nieuw hier en ook in de wereld van IPTV. Ik heb gisteren een Formuler Z10 Pro Max besteld. Levering pas begin oktober helaas… Dus nu mooi de tijd om me in te lezen en alvast te testen op mobiel en laptop. Ben vooral benieuwd of ik de IPTV samen met mijn Raspberry PI (met Hoobs) kan koppelen aan mijn home automation. Dus mocht je me hier mee kunnen helpen… dank alvast!

Hallo allemaal naam aan deze kant Rex

recentelijk begonnen met IPTV 2 formuler Z10 pro kastjes besteld en ik moet zeggen ben onder de indruk
crew is geweldig helpen echt met oplossen als er een probleem is inmiddels de normale tv aanbieder opgezegd

keep up the good work

1 Like

Hallo, ik ben nieuw hier. Heeft er iemand een tip voor het volgende. Ik moet als ik verbinding wil maken met de portal, altijd eerst de internetverbinding uit en weer aanzetten. Terwijl er wel gewoon verbinding is. Lijkt me niet standaard. Iemand een idee?
Bedankt alvast
Chris

Dit is niet gebruikelijk inderdaad. Ik herken het probleem niet… maar van wat voor boxje maak je gebruik?

Heeey,

Ik ben Cora , 35 jaar.

Al langere tijd bekend met IPTV door te weinig financiële middelen. Ik gebruik LG Web Os televisie met app Nanomid, vele andere apps gebruikt maar niet tevreden erover geweest. Ook heb ik meerdere apparaten gebruikt. Maar zoveel mogelijk op 1 apparaat is toch wel het fijnst.

En het meeste waarvoor ik IPTV gebruik is vanwege de zender Pebble. Ja, ben lekker blijven hangen in sentiment. En buiten Pebble natuurlijk ook de films en serie’s erop. En vaak voor mijn geliefde of visite ook andere zenders.

Recentelijk heb ik ontdekt dat Pebble is verwijderd bij Ziggo, zo ook bij mijn huidige IPTV abbo.
Ik ben aan het rond zoeken of er ergens Pebble er nog is.
Of dat iemand die hem alsnog zou kunnen toevoegen.
Er is mij vernomen dat NL Ziet het overneemt.
Voor de rest qua uitzending van IPTV ben ik niet op de hoogte, en durf ik mij daar niet in te mengen.

Ik ben al vaker hierop deze website gestuit en vond vooral het “openbare persoonlijke contact” hier op het forum erg prettig. Waar je bij vele aanbieders alleen “Tickets” hebt of Whats App, is het hier veel overzichtelijker, duidelijk en vriendelijk.

Ik zeg bijdeze ook, ga zo door! Mijn pluim hebben jullie😄

1 Like

Goedemiddag en leuk je bericht te lezen!

Bij ons Lightning pakket is Pebble nog te vinden - echter laat deze DisneyXD zien en zit deze momenteel in een loop. Ik heb nagevraagd of er nog een werkende Pebble TV geplaatst kan worden.

Het was inderdaad een van onze doelen om een soort kennisbank op te zetten met vraag en antwoord op diverse problemen. Goed om te horen dat je je weg hier weet te vinden!

1 Like

Hey goedenavond.

Bedankt voor uw reactie!

Wauw, superr, dat zou geweldig zijn!:smile:

Ik vindt vaak overal mijn weg wel🤭
Enigste waar ik nog info over zoek is de combinatie met BlackIPTV en Plex. Maar daar kom ik ongetwijfeld ook vast uit!

Dit zijn twee losse diensten, die geheel naast elkaar draaien. Onze Plex server biedt een groot aanbod aan films en series, die 24/7 up to date wordt gehouden. Plex kun je meer vergelijken met een Netflix dienst, dus kijkhistorie wordt bijgehouden & ondertiteling kun je altijd opvragen via de ingebouwde OpenSubtitles plugin.

Black IPTV (voor de Benelux vooral onze Lightning server) biedt bij het IPTV pakket standaard ook VOD (video-on-demand) maar dan via IPTV zoals je waarschijnlijk wel ziet bij meerdere IPTV diensten. Echter is het aanbod hier kleiner en wordt deze minder vaak bijgewerkt, de meest populaire films en series zijn hier tevens wel aanwezig.

Zie:
Film en serie liefhebber? Probeer Plex nu gratis! & Plex: eerste keer instellen

1 Like

Hallo allemaal, :wave:t2:

Ook van mij uit een kleine introductie…

Mijn naam is P(geheime letters) B(geheime letters) en ik ben een Hagenees; vandaar die 070. :wink:

Sinds maart 2022 ben ik een heel gelukkige gebruiker van de Plex Stream, die ik voornamelijk via m’n Apple TV bekijk, maar soms ook via de Plex Server op m’n macMini.

Thinking Different since 1976.
— Apple & ik.

1 Like