Formuler Z10 Pro Max en Netflix (werkt niet)

IPTV aanbieders noemen hun groepen binnen VOD vaak naar “Netflix” en andere diensten, maar deze is natuurlijk nooit 1 op 1 gelijk - het is enkel de naam die gelijk is. Op de achtergrond zijn alle titels in de netflix cat. op je Z10 (dus via IPTV) gewoon gedownload, als Netflix zelf iets heeft, wil dat niet zeggen dat dat direct bij je IPTV aanbieder ook beschikbaar is.

Dit is altijd een dingetje geweest. Netflix doet altijd lastig met licenties.

Ik dacht dat vanaf Z8 de licentie wel in orde was, lukt het ook niet Netflix uit de Google Play Store te downloaden dan? Market is namelijk de custom App Store van Formuler, maar niet officieel.

Misschien kan je Plex via ons eens proberen. Heeft een groot aanbod en werkt op elk device (als het genoeg werkgeheugen heeft voor een zwaardere app als Plex), dat zit met de Z10 wel goed.

Ik snap dat wij via IPTV VOD “verkopen”, echter zit het er gewoon bij en als het er niet zou zijn, zouden we gewoon verkopen a.d. zelfde prijs zonder VOD.

Ben zelf een enorm serie fanaat, Netflix is qua gebruikersgemak TOP, alleen lanceren ze seizoen 4 als seizoen 8 finale al op TV afspeelt. Plex is qua gebruikersgemak prima (denk aan verder kijken, kijklijst en andere dingen die je mag verwachten in 2023) en altijd up-to-date. Zelf geen enkel VOD abonnement ergens, en kijk sinds dat wij Plex aanbieden alleen maar via Plex.