Wat is je eerste indruk van het forum?

Zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Na alle voorgaande zeker het beste tot nu toe.

2 Likes

Goedenavond,

Alles wat anders is moet je even aan wennen.

Maar zit er keurig uit en de app is al helemaal TOP.
Nou is het niet saai voor jullie de laatste periode met het herstel van de takedown, maar jullie doen 100% jullie best om zo goed en veel mogelijk te communiceren. Hier mag menig provider een puntje aan zuigen.

3 Likes

Dit forum is veel duidelijker dan Discord. Een hele verbetering

1 Like

Mijn mening is, ziet er goed uit deze forum heb hem op dark mode staan, hopelijk blijft het het even hierbij deze forum, voor mij maakt het niet zoveel uit discord of forum, alleen discord krijg je bijna het zelfde berichtje als er storing is, lees je vaak de bovenste deel nooit, wordt het rommelig. Maar verder complimenten van het vele werk dat er is ingestoken, elke crew leden hun eigen taak ga zo door, en grunn zeggen we Geeeef Gas en hou hem in de lucht :slight_smile:

2 Likes

Om eerlijk te zijn vond ik het vorige forum overzichtelijker, ook om iets op te zoeken.
We moeten ons aanpassen he.

1 Like

Het verbaasd mij dat te horen, kun je aangeven wat er minder overzichtelijk is aan dit forum? We nemen alle feedback mee, wie weet kunnen we er wat mee.

Om eerlijk te zijn tot nu toe vind ik alle forums onoverzichtelijk, staan echt zoveel onzin op dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Is gewoon duidelijk als jullie server niet optimaal werkt klaagt iedereen haperend beeld, zwart beeld, blocked enz.
Komt in feiten door een ding alles werk niet optimaal dus al die topics ik vind het echt allemaal bullshit ( sorry dat ik dat zeg) ik zeg overigens niet dat jullie niet keihard je best doen om alles werkend te krijgen en er ook alles aan doen.
Zo dat is wat ik er van vindt
Groet Gableguy

Wij merken op de achtergrond dat het forum enorm helpt in de support. Klanten zijn veel sneller op de hoogte en met de zoekfunctie is elke tutorial zo gevonden.

Jij mag dat prima vinden en zeggen hoor. Feit blijft wel dat al met al de informatievoorziening een stuk vooruit is gegaan. Als de forums er niet waren, weet ik zeker dat er een hoop klanten zouden zijn die er helemaal niks van begrijpen. Jij, de Gableguy, bent misschien erg bekend met IPTV en dergelijke, 80% is dat niet…

Ja je heb gelijk misschien hebben andere er wel wat aan, ik zeg ook dat jullie er alles aan doen keihard aan werken, ik had het beter wat genuanceerder kunnen zeggen.

Thanks Gableguy

1 Like

Ik vind het gewoon minder gebruiksvriendelijk, ook als eens iets wil opzoeken vind ik het persoonlijk een zooitje. Vond bij vorig forum beter mijn weg. Dit is een persoonlijke mening en zal vermoedelijk wel aan mij liggen. Wil zeker niet gezegd hebben dat jullie geen goed werk leveren, integendeel, steeds met plezier door jullie geholpen!

Als je vragen hebt of over een bepaalde functie meer wilt weten, stel die gerust hier. We geven graag opheldering waar dit gewenst is!

Bedankt, doet het team goed dat te horen! We hebben kritiek nodig om te verbeteren, daar staan we altijd open voor.

@viper51 Op het oude forum liepen we tegen een hoop obstakels aan die het erg lastig maakte voor ons. Toch heeft dit het forum een hoop voordelen, de meeste handige functies kom je met de tijd achter.

  • De software die voorheen werd gebruikt is ouderwets en achterhaald, nu is er een app, duidelijke meldingen en een up-to-date systeem.
  • Niet iedereen zag alle topics en berichten, deze zaten vaak verstopt in subcategorieën. Op dit forum is het percentage dat posts daadwerkelijk gevonden worden door leden een stuk groter - elk bericht komt op de homepage terecht.
  • De zoekfunctie hier is vele malen beter dan het oude zoeksysteem - zonder live functie. Het zoeksysteem is afhankelijk van een hoop factoren, zo wordt gekeken naar aantal likes, datum, aantal views en reacties, leestijd, lengte van het bericht, prioriteit van de categorie. De zoekfunctie zal dus met de tijd stukken beter worden.
  • Minder mail (of spam), de nieuwe software gaat wat slimmer om met meldingen. Je krijgt bijvoorbeeld geen mails als je online bent op het forum.
  • De digests, ofwel samenvattingen zijn individueel per gebruiker en zorgen ervoor dat de belangrijkste berichten zonder forumbezoek aankomen bij de leden.
  • Het beheer door admins en moderators is hier veel simpeler en minder tijdrovend.
  • Het badge systeem zorgt dat alle leden op eigen tempo wegwijs kunnen worden met het forum.
4 Likes

Is heel overzichtelijk

1 Like

Zeer overzichtelijk, prima :ok_hand:

2 Likes

Goede moderne zelf corrigerende opzet. De tijd zal leren.Belangrijk zijn vooral de overzichtelijkheid en het snel vinden van wat je zoekt.

Best goed even wennen maar hoe houd ik alle berichte uit mijn mail loopt snel vol

Dit was inderdaad een probleem. Zorg dat je geen topics watched/in de gaten houdt maar altijd tracked/volgt.

Het maximaal aantal mails per dag staat nu gelimiteerd op 3 per gebruiker.

Meer info:

1 Like

bedankt werkt heel goed

2 Likes

Moet m’n weg nog zien te vinden in het gebruik van het forum… in het algemeen.

Maar verder is t top hoor

2 Likes

Zie ook Forum Quick Start Guide voor algemene tips en functies.

Vragen (of tips?) over het forum kunnen altijd hier.

1 Like