Android TV - Beste app?

Goedemiddag!

Sinds afgelopen weekend heb ik (bovenop de gewone Ziggo) BIPTV genomen, en absoluut zeer tevreden! Waar ikzelf minder tevreden over ben zijn de manieren waarop ik op mijn native Android TV (dus geen TV-box, heb een TCL-tv met Android 8 erop) naar IPTV kan kijken. Heb al verscheidene apps en via Kodi geprobeerd, en voor vanalles valt iets te zeggen, maar is er ook weer iets minders aan. De .apk van BIPTV zelf werkt opzich heel fijn, maar werkt niet op een Android TV (ja, ik weet van Sideloading af, maar vind dat toch minder fijn werken). Lang verhaal kort is mijn vraag dus voor mede Android TV-gebruikers; Welke IPTV-app is nou het beste en het soepelste voor op een Android-TV? Ik hoor graag jullie ervaringen! :slight_smile:

Android TV, heb je toegang tot de Google Play Store?

Dan raad ik zeker TiviMate aan. Dit werkt als het goed is op Android TV en losse Android boxjes.

stbemu ? ook verkijgbaar via google app store.

Dank voor de tips! Ik heb zeker Google Store en heb nu Tivimate en XCIPTV beiden op de TV staan, Tivimate echt heel strak en nice design dus heeft voorkeur, maar XCIPTV heel fijn voor VOD! :slight_smile:

1 Like

hallo Wieberman ,ik heb de XCIPTV app op mijn android box staan voor de vod alleen begrijp niet helmaal wat ik moet invoeren als ze vragen om server name.
moet je dan alleen, http:://vodlovers.club:80/ of moet ik nog meer invullen, misschien kan je me wat advies geven hoe jij dat gedaan hebt.
alvast bedankt

grt Sier

@sierdp http://vodlovers.club:80/ en je username en password is voldoende

http://vodlovers.club/c werkt uitsluitend op boxjes, dit is namelijk de URL van het portal.

oke, thanks ga ik proberen.
grt Sier

1 Like