Waarschuwing IPTV

:warning: Graag doorlezen voor je bestelt!

Beste lezer,

IPTV dient als aanvulling/alternatief maar wordt niet geprezen als volwaardige vervanger voor de legale diensten. Hoewel het vroeger (en voor sommige nog steeds) prima werkt zijn er ook mindere periodes. Vele weten dat wij ook in de USA opereren en ook daar is het af en aan met de providers en heerst regelmatig negativiteit in de openbare kanalen. Opvallend is dat je alleen in de slechte periodes wat hoort en dan ook niks hoort over de wedstrijden waar wel ongestoord genoten kon worden.

Ben je op zoek naar een provider zonder buffering of storingen? Die zijn er niet. Elke provider heeft ups en downs. Neem eventueel een backup provider. Elke provider doet zijn best de beste dienst neer te zetten.

Ook voor september, hadden we al te maken met dezelfde negativiteit die er nu heerst, het is voor ons niets nieuws. Dit forum dient als extra gratis service voor onze klanten en is geen klaagboard. Bij de meeste providers kun je nergens terecht dus waardeer het zolang het er is. Het biedt de mogelijkheid storingen door te geven als dit op een normale manier kan.

De meeste frustraties ontstaan doordat men verwacht dat wij de kabel vervangen. In onze voorwaarden staat ook dat IPTV dit doel niet heeft. Ook over het aanbod krijgen we vaak klachten, verzoekjes kunnen zeker, maar dat we een land nu aanbieden is geen garantie dat dit over 2 maanden nog het geval is. Houd hier rekening mee, geen enkele provider kan dit garanderen.

Per vandaag wordt dan ook strenger gemodereerd op de forumregels. Als je het nodig vindt dit forum te gebruiken als klaagmuur loop je het risico per direct verbannen te worden van het forum, wat inhoudt dat je dus ook geen storingen en verzoekjes kunt melden.

Wij zijn er altijd voor onze klanten, maar hebben geen Ziggo garanties. Het is en blijft IPTV. Koop een maandabonnement als je niet voor langere tijd gebonden wilt blijven. Onze prijzen zijn al verlaagd, vergeet niet dat je al een paar euro voor een dag pas betaald om 1 wedstrijd te zien. Wees blij met het aanbod dat er is.

Bedankt voor jullie begrip en veel kijkplezier!

11 Likes