Waarschuwing IPTV

:warning: Graag doorlezen voor je bestelt!

Beste lezer,

IPTV dient als aanvulling/alternatief maar wordt niet geprezen als volwaardige vervanger voor de legale diensten. Hoewel het vroeger (en voor sommige nog steeds) prima werkt zijn er ook mindere periodes.

Ben je op zoek naar een provider zonder buffering of storingen? Die zijn er niet. Elke provider heeft ups en downs. Neem eventueel een backup provider. Elke provider doet zijn best de beste dienst neer te zetten.

De meeste frustraties ontstaan doordat men verwacht dat IPTV de kabel vervangt. IPTV is er niet om je huidige aanbieder te vervangen. Ook over een variërend aanbod zijn vaak klachten. Dat een land/zender vandaag (stabiel) wordt aangeboden biedt geen garantie dat dit over 2 maanden nog steeds het geval is. Houd hier rekening mee, geen enkele provider kan dit garanderen.

Houd je aan de forumregels. Als je het nodig vindt dit forum te gebruiken als klaagmuur loop je het risico verbannen te worden van het forum, wat inhoudt dat je dus ook geen storingen kunt melden of terecht kunt voor support en vragen.

Koop een maandabonnement als je niet voor langere tijd gebonden wilt blijven. Onze prijzen zijn al verlaagd, vergeet niet dat je al een paar euro voor een dag pas betaald om 1 wedstrijd te zien. Wees blij met het aanbod dat er is.

Bedankt voor jullie begrip en veel kijkplezier!

11 Likes