Smart IPTV handleiding voor Smart TV [siptv.eu]

image

Hoe kan je de lijst op je Smart IPTV app laden? Dit artikel legt je dat in gemakkelijke stappen uit. Heb je problemen met Smart IPTV?

Problemen met Smart IPTV? Lees dit topic.

Met de Smart IPTV app kun je zonder kastje IPTV ontvangen op je TV. Voor de beste gebruikerservaring raden wij ten alle tijden wel een boxje aan. Ook als je problemen ervaart met de Smart IPTV app is dit het advies wat wij je zullen geven.

  1. Download de Smart IPTV app op je Smart TV. Deze is te downloaden in de appstore van de desbetreffende fabrikant (LG, Samsung, Philips). Vaak is deze al geïnstalleerd.
  2. Noteer alvast je MAC adres. Deze vind je in de instellingen van de Smart IPTV app. (Doorgaans: Samsung en LG: Blauwe knop op je afstandsbediening.
  3. Je kunt de m3u link die je van ons ontvangt zelf toevoegen aan je Smart IPTV App via de website van de ontwikkelaar.
  4. Ga op je PC/Smartphone naar https://siptv.app/mylist/
  5. Vul je MAC Adres in en plak je M3U link in het veld er naast.
  6. Selecteer je regio en Enable List Logo’s, en vink Save Online AAN. (zie onderstaande afbeelding)
  7. In de instelingen van Smart IPTV druk je op RELOAD om de playlist te laden. Op sommige TV’s toets je 0 (nul) op de afstandsbediening om te herladen.

Het kan het zo zijn dat je meerdere keren moet reloaden voordat de lijst wil laden. Heb geduld en skip het laden niet wanneer je TV deze mogelijkheid geeft. Lukt het laden niet? Wij kunnen hier helaas niets aan doen.

De eerste keer dat je de app gebruikt kun je deze 7 dagen uitproberen. De app kost 5,50 euro. Deze kun je zelf activeren op de website van de ontwikkelaars van deze app. Als je SmartIPTV activatie ook besteld in onze shop kunnen wij deze ook voor je activeren. Voeg dan dit product toe aan jouw winkelwagen.

Op deze pagina kun je meer vinden over het gebruik van de app.


Voorbeeld uploaden van de playlist naar je Smart IPTV (SIPTV) App

3 Likes