Ondertiteling met VOD op Formuler (MyTVOnline)

Hallo.Weet niet goed waar ik dit moet vragen,dus ik probeer maar hier.Hoe kan ik Nederlandse ondertiteling krijgen bij VOD?Heb een Formuler Z8.We verstaan wel redelijk Engels,maar zou toch gemakkelijk zijn als er ondertiteling kan zijn.Met dank en vriendelijke groeten en een prettig weekend.

Wanneer je een film hebt geopend, zie je een legenda in de infobalk. Volgens mij op Formuler de rode knop op je afstandsbediening indrukken om het subtitle venster tevoorschijn te halen.

Zie ook deze YouTube video:

Hallo Marcus.Neen,werkt jammer genoeg niet.als ik rode toets indruk krijg ik de pauze knop te zien,maar nergens menu voor geluid of ondertitels.Heb al vanalles gedaan,maar nooit krijg ik een menu te zien.Heb de Formuler Z8.

dat zou ik ook graag weten hoe dat kan,
ik heb ook 'n Formuler Z8

De rode knop werkt voor ondertitels wel bij live TV maar niet bij vod, druk op de ronde ring naar beneden dan kies je bij options eerst de regio (west Europa) daarna ondertitel knop kiezen (zit links) dan taal kiezen daarna zou het goed zijn

veel succes
Grts Vampier

1 Like

Hallo Vampier,dank voor de uitleg,heb alles al geprobeerd,echter geen succes.Ik vind nergens waar ik regio kan instellen,echt al alle knopjes gedrukt.

Rode knop werkt wel bij vod en of series on demand.

Rode knop indrukken en snel pijltje naar beneden naar subtitle en indien er ondertitels beschikbaar zijn komen ze te voorschijn in de subtitle tab

1 Like

Hier werkt de rode knop niet op mijn Z8 maar dat terzijde ik post wat foto’s

afbeelding afbeelding

Dat regio en nu voor ondertitels
afbeelding afbeelding

2 Likes

Werkt niet bij mij.In instellingen geweest alles staat op Nederlands.Als ik tijdens de film eender welk knopje indruk krijg ik altijd de pauze knop te zien.Wat ik op de foto’s zie heb ik helemaal niet.Moet ik mss eerst iets downloaden?In ieder geval toch bedankt voor de moeite aan de moderators!Als ik het niet werkende krijg dan is het maar zo.

Kan het zijn dat diegene die geen subs kunnen aanzetten via de rode knop op de remote een andere player gebruiken?

De eerder geplaatste video zou voor iedereen moeten werken. Subs zitten in de VOD en kunnen altijd geselecteerd worden als deze beschikbaar zijn.

In MTO instellingen kun je volgens mij een VOD player selecteren. Ik heb geen Z8 bij de hand exacte instructies te plaatsen. Misschien dat iemand anders weet wat ik bedoel.

Ok Marcus.Die tip over de player heeft het hem gedaan.Met de originele player werkt het dus niet.Heb VLC gedownload en heb nu toch ondertitels.Nu maar hopen dat het blijft werken en op alle films.Nogmaals mijn dank aan iedereen!!

Toch raar dat dat niet werkt. Is de Formuler up to date?

Jawel,up to date.Versie van 7/11/19 1.4.46

Misschien met de beta van december?

Beta staat er nu op,Blijft hetzelfde,geen ondertiteling met originele player.Wel met de VLC IPTV player.

1 Like

werkt niet ,
zal iets anders moeten proberen
met VLC misschien zoals ik hier verder heb gelezen??
hoe moet ik dat downloaden en installeren ???

via market of google play store

Hallo,
Ook ik kon met geen mogelijkheid ondertiteling selecteren. Dit is nu inderdaad mogelijk met de VLC media player uit de Market store.

Ik heb echter wel bij een een aantal films, zoals Rocket Man, Spiderman: Far from home en The Irish Man dat het in het Turks is nagesynchroniseerd! Ik kan dan wel bij zojuist genoemde films voor Nederlandse ondertiteling kiezen.

Is dit een probleem wat nog gefixed moet worden?

De audiobron is ook aan te passen, net als de ondertitelbron.

Het probleem schijnt bekend te zijn want van meerdere kanten komen meldingen binnen. Lijkt dat dit enkel op de Z8 is? We denken aan een softwareprobleem gezien de subs op andere apps wel werken.

1 Like

Thanks voor de tip! Heb de audiobron aangepast en het is nu in het Engels.

1 Like