Je order met Bitcoin betalen

Introductie

Het wordt het steeds lastiger om betalingen te accepteren als aanbieder, daarom vragen we aan iedereen eens te kijken naar Bitcoin betalingen. Deze kunnen we namelijk zonder externe invloeden van buitenaf accepteren…

Bij anycoindirect kun je snel en veilig Bitcoins kopen en met meerdere methoden betalen:

In deze handleiding is het niet nodig een wallet te maken. Je koopt de Bitcoins via anycoindirect.eu en geeft als BTC ontvangstadres het adres op die je ziet tijdens het afrekenen van je bestelling

Als je Bitcoins gaat kopen bij anycoindirect.eu versturen zij de Bitcoins naar het BTC adres dat jij invoert. Dit duurt 15-30 minuten afhankelijk van de drukte op het BTC netwerk.


Handleiding

:bulb: Je kunt rechtstreeks het BTC adres dat je in het klantenportaal staat bij het betalen van je bestelling, doorgeven bij Anycoindirect. Je geen aparte BTC wallet nodig voor deze handleiding.

Maak eerst een account aan bij anycoindirect.eu en volg onze stap voor stap tutorial. Zorg dat je het verificatieproces doorloopt.

Start je bestelling via blackiptv.co en ga naar de afrekenpagina:

Ga nu naar anycoindirect.eu en vul het nodige aantal bitcoins in (gebruik copy/paste).

Je kunt op deze manier rechtstreeks je order betalen, geef het Bitcoin adres op dat je te zien krijgt wanneer je de betaling start met Bitcoin in het klantenportaal.

Geef wanneer gevraagd wordt om een BTC adres, het BTC adres in dat in het klantenportaal op de afrekenpagina verschijnt:

Op de volgende pagina kun je betalen met iDeal of elke andere gewenste methode. Voltooi de betaling, en de bitcoins zullen worden verstuurd.

Het duurt kan tot 30 minuten duren voor de betaling is verwerkt. Vaak al binnen enkele minuten, afhankelijk van de drukte op het BTC netwerk.

Informatie klopt. Echter… AnyCoinDirect heeft minimum order bedragen van € 30,-
Daardoor is het kopen van het 3 maand abonnement niet mogelijk

3 Likes

Goedemorgen,
ik kon mijn abonnement niet betalen via ideal en heb dat gedaan met bitcoins nu blijft de rekening staan op onbetaald. Ik heb een ticket aangemaakt en hierbij ook een screenshot erbij van de bitcoin betaling uit mijn wallet. Hierop heb ik nog geen reactie gehad. Ook heb ik nog geen activatiemail gehad. Bij betalingswijze staat ideal maar dat was dus niet mogelijk. kan iemand mij helpen? Alvast bedankt

Inmiddels zijn alle tickets beantwoord. Ik ga ervanuit dat ook jouw probleem is opgelost. @Albert_De_Jong

alles werkt bedankt voor de snelle oplossing