Corona-update/actie! 😷

:sun_with_face:Goedemorgen leden,

Velen zullen het nieuws ongetwijfeld volgen, sommigen zullen de live monitor regelmatig bekijken, misschien zit je met je gezin thuis in quarantaine, we komen onze medemens graag tegemoet in deze lastige tijden.

Vele gezinnen zullen het erg lastig krijgen de komende periode, ZZP’ers, kleine ondernemingen maar ook de grotere ondernemingen hebben allemaal last van de economische impact die het COVID-19 virus met zich mee brengt.

Omdat het gezin vaker thuis is, er thuis gewerkt wordt maar ook tegelijkertijd de kinderen thuis zitten is merken wij dat er veel extra accounts worden besteld.

:moneybag:Daarom kun je als bestaande klant extra accounts/activeringen bestellen met een fikse korting. Dit zijn eenmalige accounts (kunnen niet worden verlengd), vergelijkbaar met het VOD bestelproces.

:spiral_calendar:In de loop van de dag volgt meer informatie hier over.

:sparkles:Ook voor nieuwe klanten of klanten die geen extra account nodig hebben zullen wij onze standaard pakketten aanbieden tegen gereduceerd tarief.

:pushpin:De benodigde kortingscodes worden uitsluitend in Discord geplaatst. Het is toegestaan extra accounts te kopen voor vrienden, collega’s of kennissen. Je kunt deze ook uitnodigen in de Discord groep.

Stay strong! :muscle:

2 Likes

Middag beste leden,

Belangrijk: Storingen melden verplaatst naar Discord!

De corona actie is vanaf vandaag live! De actie is voor iedereen, en bestaande klanten krijgen nog iets meer korting op extra accounts voor het huishouden.

Wij hebben een speciaal product (max. 1 maand, niet te verlengen) live staan voor €7,50.

De COVID-19 Special heeft dezelfde inhoud als het normale pakket. Na aankoop van dit pakket kun je ook het VOD pakket gratis bestellen met de code VOD2020 (zie https://blackiptv.co/vod)

Bestaande klanten (product Cloud Platinum actief in worldbilling) kunnen met de promocode COVID19 het pakket bestellen voor 5 euro.

:arrow_right:COVID-19 special is hier te bestellen https://tinyurl.com/wvzjhgp

Na bestelling ontvang je sowieso een M3U account en als je tijdens bestelling een correct MAC adres van een box opgeeft wordt die ook geactiveerd. Let op: alleen boxjes die nog niet actief staan.

2 Likes