Betalen met iDEAL/Creditcard mogelijk [Old]

:warning: UPDATE: iDeal betalingen niet meer mogelijk

Beste klanten,

We hebben gekozen voor een tijdelijke oplossing om het accepteren van betalingen via iDEAL mogelijk te maken. Komende periode zullen we een simpele bitcoin route voor klanten die daarmee willen betalen op het forum publiceren. Op de achtergrond wordt gewerkt aan onze gebruikelijke iDEAL oplossing, maar hierin hebben we helaas zelf niet de touwtjes in handen.

Voor de klanten die roepen: “waarom geen PayPal?”… dit hadden we in 2019, maar iedere IPTV aanbieder wordt na verloop van tijd vanzelf geweerd van hun platform door klagende klanten die claims indienen - dus nee, PayPal hebben wij al een poos niet meer :upside_down_face:. Ps. een groep van deze klagende klanten, klaagt nu dat ze willen betalen met iDEAL…

Verder kom je met een (illegale) IPTV site in 2021 niet heel gemakkelijk aan een legale gateway, het is allemaal niet zo simpel dames en heren. Bitcoin wel, dus help ons en elke andere aanbieder het bestaan en kijk eens naar Bitcoin.

Wat moet je doen?

Heb je afgelopen maand besteld, maar niet kunnen betalen?
Dan ontvang je komende dagen automatisch een mail met betaalinstructies.

Heb je nog geen bestelling geplaatst, maar wel getest en wil je een account?
Plaats dan via het portaal je bestelling, kies voor IDEAL en wacht op instructies.

Belgen kunnen een poging doen via Creditcard.

Hoelang duurt het proces?

We proberen alle betalingen binnen 24 uur, maar uiterlijk 48 uur te verwerken.

Creditcard

Kies tijdens het afrekenen voor Card Payment. Dit proces is volledig automatisch.

Vragen?

Betreft je facturen, kun je het best direct via WB een ticket openen, kies voor het Billing Department. Tickets in deze afdeling hebben tijdelijk een hogere prioriteit.

Concurrenten, aanbieders, resellers…
Stimuleer je klanten met Bitcoin te betalen. Elke aanbieder speelt een kat en muis spel door constant te moeten kloten met betaalproviders, deze tijd kunnen we ook stoppen in verbeteringen van onze diensten (er kan altijd iets beter). Via Bitcoin kunnen we zorgeloos en zonder tussenkomst van instanties betalingen accepteren. Heb je hier vragen over, zoek gerust contact met ons (@BIPTV).

LET OP!

Voeg GEEN opmerking toe in de Tikkie. Doe je dit wel help je ons snel weer aan het einde van deze iDEAL methode :slightly_smiling_face: er zijn daadwerkelijk klanten die hier over en duidelijk IPTV JAARABONNEMENT neerzetten.

Mocht je, nu de mogelijkheid er is, van te voren krediet willen toevoegen aan je account, is dit ook mogelijk - na betaling wordt je account opgewaardeerd met het betaalde bedrag.

Hallo Allemaal.

Het is voor iedereen vervellend hoe de betaling gaat, maar ik heb de volle vertrouwen, dat het snel wordt opgelost.
Ik heb gisteren alles uit de kast gehaald om met bitcoin te betalen en uiteindelijk is het mij gelukt. Wel met een min puntje, want alleen de transactie heeft meer gekost dan de Plex maand( 6,45€). Graag advies hoe en wat, want misschien doe ik iets verkeerd.

Hoi Zack, top om te horen dat je bezig bent gegaan met Bitcoin! We proberen enigszins tegemoet te komen door de korting op Bitcoin transacties, die we in de toekomst wellicht nog gaan verhogen naar 15%.

Fees met BTC kunnen oplopen en pakken gunstiger uit bij half jaar/jaar accounts.

Je kunt met andere cryptocoins betalen, litecoin is een stuk goedkoper. Hierin zullen we in de toekomst toelichting geven, maar eerst moeten we een simpele manier voor klanten vinden om gemakkelijk bijvoorbeeld XRP (Ripple) te versturen naar ons, dit kost een fractie van een cent en is tevens ook sneller… alleen BTC is het mainstream product en heeft de meeste adoptie… daarom houden we het liever bij BTC en klanten die kundig zijn andere coins te kopen en versturen, kunnen dit prima doen zodra wij hiervoor ondersteuning bieden.

Betalen met creditcard is weer mogelijk.

Lukt de ene methode niet, probeer het dan met de andere methode (Non-3D vs 3D secured). Het kan per kaart of bank verschillen of de betaling zal slagen.

Onder voorbehoud van wijzigingen

Vraag je moet het goedkeuren bij je creditcard maar waarom staat er dan een bedrag van €49,24 dat je moet goed keuren dit klopt toch niet wat ik per maand moet betalen voor plex, ben benieuwd op het antwoord

Inmiddels is je ticket opgepakt @Jacky