Algemene Feedback

Wens het BIPTV team veel sterkte met het oplossen van alle issues. Helaas zijn IT problemen niet altijd makkelijk te verhelpen. Heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. En mijn hoed af voor jullie enorme doorzettingsvermogen.

2 Likes

Ik ben op dit moment niet erg tevreden. Erg veel storing. Het vreemde als ik verander van zender dat ik dan opeens alles kwijt ben. Ik kijk voornamelijk nl sport en gewoon nl.

We hebben geduld en begrip … Suc6 met het oplossen

1 Like

We zijn op dit moment bezig met een nieuw panel, het kan zo zijn dat er problemen zijn met verbinden/afspelen. Daarom is het connectiestatus topic opgezet. Iedereen kan hier de laatste status doorgeven aan elkaar, maar ook aan ons.

Ik denk dat niemand tevreden is. Zijn we zelf namelijk ook niet.

Het is klote zoals het nu loopt maar aan de andere kant betalen we natuurlijk peanuts voor het aanbod wat we hier krijgen als het eenmaal draait. Kijk maar eens bij Ziggo wat het je kost om wat extra zenders binnen te krijgen buiten het standaard pakket. Betrouwbaar en storingsvrij, dat wel maar gezien de prijs neem ik de ongemakken hier maar even voor lief in de hoop dat het ze lukt om de boel hier weer stabiel te krijgen.

4 Likes

2 berichten zijn samengevoegd naar een bestaand topic: Forum Discussie, Vragen & Feedback

Ik zou zeggen stop met het forum, geef iedereen zijn geld terug, zorg dat alles op orde is voor jullie weer opstarten. Ik heb ook 2 andere providers waar ik abonnementen heb. Die hebben niet eens een forum omdat alles normaal werkt

Sorry, maar wat een slecht en onrealistisch idee.

Makkelijk praten heb jij. Stoppen met forum? En dan? Jullie allen individueel gaan emailen en honderden dezelfde vragen gaan beantwoorden? Dat gaat niet werken. We hebben inderdaad tegenslagen (op tegenslagen) en er zullen vast providers zijn die beter draaien, wij draaide altijd al beter, en zullen dat ook weer gaan doen :grinning:.

Dat andere providers geen of wel een forum hebben, is totaal niet relevant. Wij zijn de ander niet. Je kunt je forumaccount hier natuurlijk altijd laten deactiveren als je je hier prettiger bij voelt.

3 Likes

Sorry hoor. Maar ik vind deze support wel fijn. Ik vind het een beetje kort door de bocht van je. Wees blij dat je via de andere provider wel kan kijken maar dat lijkt mij nogal vreemd. Kijk iedereen baalt ook biptv want die hebben liever ook geen gezeik aan hun kop dat het niet werkt.
Er komen vast weer betere en stabiele tijden en dan is het ook fijn om terug te kunnen kijken als je een probleem hebt en er niet uitkomt.
Groetjes Dian​:cherry_blossom::rose::tulip:

6 Likes

Maar vertel mij dan eens waarom steeds een ander panel, is nu al de zoveelste. En de eerste die goed werkt moet nog komen

Als alles normaal werkt heb je geen support nodig, en zo hoort het ook te zijn daar betaal je namelijk voor. En of het goedkoop of duur is maakt niet uit

Ik kreeg een mail dat het verplicht is om je aan te melden op het forum!!!

Dat is jouw mening. Ik wil ook natuurlijk beeld maar geen beeld en geen support is helemaal kut. Daarbij je hoeft het forum niet te gebruiken. Het is alleen verplicht om je te registreren als je gebruik wil maken van hun support.
Maar het is altijd makkelijk om anderen af te zeiken dan met nuttige info te komen. En een support forum is geen klaagmuurforum. Ik hoop voor je en voor iedereen dat het snel weer stabiel is en dat je deze support niet meer nodig hebt.
Groetjes Dian :cherry_blossom::rose::tulip:

4 Likes

Gisteren prachtig beeld was erg tevreden.

1 Like

Heb gisteravond, ongestoord kunnen kijken, dacht even hėj de jongens/meiden hebben het voor elkaar.
Maar nog even wachten dus, nieuwe apparatuur is altijd anders en lastiger om te installeren, het is niet wat je gewend was, als je een tijdje verder bent kun je met deze nieuwe apparatuur ook lezen en schrijven.

2 Likes

Ik denk dat mensen niet weten hoe dat allemaal werkt, natuurlijk 1000 of meer iptv providers , je kan kiezen, panels zijn er genoeg, en je kan als je op de hoogte bent zelf een iptv opzetten, en die risico is me even te hoog gegrepen, piraterij zit me al en in het bloed jongs aan. Maar laat de jongens van Biptv lekker doorgaan, natuurlijk mis ik de speciale kanalen die ik niet op de satelliet kan ontvangen, en satelliet is voor mij super de luxe beeld, maar heb veel geduld en respect, de forum weghalen is hier toch niks mee te maken cableguy of geld terugvragen , of ben je zo afhankelijk. Pak me even een bakkie koffie, na horen zeggen komt allemaal goed.

3 Likes

En zo is het. Het zit allemaal net wat ingewikkelder in elkaar dan een ieder denkt. Zoals aangegeven zijn we bezig met een nieuw panel, ook dit duurt even om gereed te maken en vergeet niet dat wij allen ook een dayjob hebben en verder door werken in de nacht aan alle werkzaamheden betreft IPTV.

Wij zijn ermee bezig en hopen natuurlijk net zo snel dat alles opgelost en op rolletjes loopt als jullie, want ook voor ons is dit zeker niet fijn. We houden jullie op de hoogte.

3 Likes

Baal elke keer weer als er geen beeld is maar ook BlackIPTV baalt er verschrikkelijk van dat dit allemaal zo loopt ik hoop ook echt dat het nieuwe panel wat er nu komt dan ook eindelijk goed is maar men probeert van alles om het voor ons als eindegebruikers goed op orde te krijgen en ja dan snap ik wel dat het soms tegen zit maar als we op de site van BlackIPTV lezen staat er ook duidelijk

Citaat IPTV is een mooie betaalbare aanvulling, maar geen volwaardige vervanger voor reguliere TV. IPTV is over het algemeen minder stabiel en het wegvallen van zenders of haperingen komt wel eens voor, vaak door externe factoren waarop wij geen invloed hebben.

Dit is normaal in de IPTV-wereld. Gelukkig ontvangen wij hier relatief weinig klachten over, maar het is toch even belangrijk om dit door te lezen. Wij willen namelijk geen verkeerde verwachtingen creëren. Wij proberen altijd te leveren binnen 24 uur, vaak ontvang je je bestelling al binnen enkele uur.*

  • NO REFUNDS / GEEN REFUNDSBlackIPTV.co zal GEEN gelden voor abonnementen restitueren. Je bent vrij om een korte periode te testen alvorens je een langere periode bij ons besteld. Wij willen je erop attenderen dat wij ook een Prepaid Maand pakket bieden, zo zit je niet aan ons vast voor langere tijd.
  • Storingen melden uitsluitend via het formulier op de website. Alle meldingen worden ontvangen en op de achtergrond in behandeling genomen.
  • Wij kunnen niet garanderen dat zenders gedurende jouw abonnement blijven werken. Dit is het risico van IPTV. Als je dit risico niet wilt lopen, is IPTV niet voor jou. Uiteraard doen wij ons best om klanten tevreden te houden

Dit in mijn achterhoofd ben ik nog steeds tevreden

7 Likes

Heren ik vind dat jullie het prima doen gewoon doorgaan. Zo een groot keuze pakket kan je nergens vinden… En beeld is ook van goede kwaliteit…

3 Likes

Afhankelijk ben ik al helemaal niet, en het geld kan ik wel missen, heb geen 1 abonnement lopen hoor zijn er meerdere. Ik heb mijn klanten uit mijn eigen zak wel een nieuw abonnement gegeven bij een ander. Moet ik wel om ze tevreden te houden enigste wat ik niet begrijp, en ik heb echt niks tegen niemand niet van BIPTV,
Maar het gaat voor mij te lang duren

Begrijp ik het goed dat we alweer vanaf begin starten met een nieuwe panel en helemaal opnieuw door dat process moeten van de afgelopen 3 maanden nu?